Hospoda Na Sušce
 
 
 
 
Zavolejte nám
+420 326 910 702
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Denní menu

 
 
 
 
Pondělí 17. února 2020

Polévka: Hrachová (1a)
Uhlířské špagety sypané sýrem (1a, 3, 7)

Úterý 18. února 2020

Polévka: Uzená s kroupami (1a, 9)
Přírodní hovězí pečeně, houskový knedlík (rýže) (1a, 3, 7)
Zeleninové karbanátky, vařený brambor (1a, 3, 7)

Středa 19. února 2020

Polévka: Dýňová (1a)
Čevapčiči, vařený brambor, obloha (1a, 3, 7)

Čtvrtek 20. února 2020

Polévka: Pórková s vejcem (1a, 3)
Bratislavská vepřová plec, těstoviny (1a, 3, 7)
Moučník: Perník (1a, 3, 7)

Pátek 21. února 2020

Polévka: Zeleninový vývar s noky (1a, 3, 7, 9)
Masová směs s bramboráčky (1a, 3, 7)




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Polední menu 115,- Kč - Polévka 20,-Kč
- Hlavní jídlo 95,- Kč

Samostatná polévka 30,- Kč -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Seznam alergenů: 1 - obiloviny obsahující lepek (a - pšenice, b - žito, c - ječmen, d – oves, e - špalda, f - kamut)
2 - korýši, 3 - vejce, 4 - ryby, 5 - podzemnice olejná, 6 - sója, 7 - mléko 8 - skořápkové plody (a – mandle, b - lískové ořechy, c - vlašské ořechy, d - kešu e - pekanové ořechy, f - para ořechy, g - pistácie, h - makadamie) 9 - celer 10 - hořčice, 11 - sezam, 12 - oxid siřičitý, 13 - vlčí bob,14 - měkkýši